Kysseguiden - Din romantiske guide for romantisk restaurant, brunch, romantisk hotel og romantisk weekendophold, kroophold og slotsophold

Guide til en romantisk date aften med kærlighed i luften eller romantisk weekendophold i Danmark og Sverige med din eneste ene. Hvorfor spilde en god dateaften eller en romantisk weekend på en dårlig restaurant, romantisk hotel eller romantisk weekendophold?? Der gives point fra 1-5 kys, hvor 1 er knap så romantisk / godt og 5 er fabelagtig romantisk!


Romantisk brunch på Cafe Blanc Hotel Skt Petri

Cafe Blanc er caféen på Hotel Skt. Petri i den gamle Daells Varehus bygning i København. Caféen er stramt og stilfuldt indrettet, men kan du komme til at sidde uden for og vejret er godt, kan der sagtens komme lidt romantik i luften:-) Du kan nyde at sidde blandt en masse udlændinge, der besøger et af de mest ekslusive hoteller i København, og stemningen føles meget international. Der holder ofte en masse dyre biler udenfor, og de er jo også kønne at kigge på:-)

Deres brunch er rigtig god og af en god kvalitet. Du kan vælge at få en traditionel brunch med æg og bacon som tillæg. Deres chorizo pølse er bare super god! Vi savnede, at kunne få en friskpresset juice til brunchen, her fik vi serveret en kedelig Rynkeby….Ellers var alle de ting vi fik serveret var af supergod kvalitet.

http://www.cafeblanc.dk

Romantik: 2 kys!

Betjening: 3 kys!

Pris: 3 kys!

Mad: 4 kys!


Ingen kommentarer endnu ... Du er velkommen til at skrive din mening!Skriv din kommentar
Skriv om din erfaring med et weekendophold eller andre romantiske steder <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
FLERE ROMANTISKE ANMELDELSER AF WEEKENDOPHOLD, HOTEL, RESTAURANTER OG BRUNCH


Din Baby - Florida Guiden - Romantisk Bryllups guide