Kysseguiden - Din romantiske guide for romantisk restaurant, brunch, romantisk hotel og romantisk weekendophold, kroophold og slotsophold

Guide til en romantisk date aften med kærlighed i luften eller romantisk weekendophold i Danmark og Sverige med din eneste ene. Hvorfor spilde en god dateaften eller en romantisk weekend på en dårlig restaurant, romantisk hotel eller romantisk weekendophold?? Der gives point fra 1-5 kys, hvor 1 er knap så romantisk / godt og 5 er fabelagtig romantisk!


Romantisk brunch på Cafe Druedahls i Roskilde

Café Druedahls ligger centralt på gå-gaden i Roskilde. Caféen har været bageri i over 40 år, og og er idag blevet bygget om til en cafe. Menukortet har et rimelig bredt sortiment, og caféen er næsten altid fyldt med mennesker.

Brunchen er ok, men ikke noget særligt… Det bedste var røræggen og den krydrede grillede pølse der hørte til. Selvom at cafe Druedahl har eget bageri, var brødet desværre ikke noget man skal tage til Roskilde for at smage… Caféen var meget røgfyldt og ikke specielt romantisk indrettet… Der er potentiale i stedet, men der er altså lang vej endnu… Held og lykke med det Cafe Druedahl… Vi var desværre ikke imponerede over brunch og selve caféen.

Cafe Druedahls har ikke nogen hjemmeside, men deres adresse er således:
Skomagergade 40, 4000 Roskilde

Romantik: 1 kys!

Betjening: 3 kys!

Pris: 3 kys!

Mad: 2 kys!


2 kommentater ... Du er velkommen til at skrive din mening!

Kommentar af Morten Rytter 8/08-2008 @ 09:16

Hej, vi har været til brunch på Cafeen omkring 5 gange og kan overhovedet ikke gengælde stedet fra beskrivelsen her.

Deres brunch er den bedste vi har smagt og brødet er 2-3 forskellige slags som alle er super gode på den tunge lækre måde. Sammensætningen af de ting som serveres er rigtig god også for børn.


Kommentar af Lotte Thorndahl 31/08-2008 @ 12:01

Kan heller ikke genkende den beskrivelse – det er den bedste brunch i Roskilde i min optik.
Skriv din kommentar
Skriv om din erfaring med et weekendophold eller andre romantiske steder <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
FLERE ROMANTISKE ANMELDELSER AF WEEKENDOPHOLD, HOTEL, RESTAURANTER OG BRUNCH


Din Baby - Florida Guiden - Romantisk Bryllups guide