Kysseguiden - Din romantiske guide for romantisk restaurant, brunch, romantisk hotel og romantisk weekendophold, kroophold og slotsophold

Guide til en romantisk date aften med kærlighed i luften eller romantisk weekendophold i Danmark og Sverige med din eneste ene. Hvorfor spilde en god dateaften eller en romantisk weekend på en dårlig restaurant, romantisk hotel eller romantisk weekendophold?? Der gives point fra 1-5 kys, hvor 1 er knap så romantisk / godt og 5 er fabelagtig romantisk!


Strandkurven – hjælp til en romantisk picnic

Når sommeren kommer og vi har en dejlig lun sommeraften, er det ideelt at tage på en romantisk picnic med din elskede. Men har du det ligesom mig at smurte madpakker vækker det værste i dig, så er der håb forude. Nu tilbyder Strandkurven at smøre din picnic kurv for dig… Så er der klassisk romantik til de lune sommeraftener. Med Strandkurven har du muligheden for en udsøgt blanding af nostalgisk hygge og god mad, som gør de lune danske sommeraftener endnu længere og bedre.

Strandkurven giver hygge for toromantikere, og i får en god sammensætning af retter tilberedt af årstidens bedste råvarer, klar til afhentning på vej til stranden eller skovturen. Du kan også få picnic kurven leveret direkte til hoveddøren. Pris kr. 238.- pr. person.

http://www.strandkurven.dk/

Da jeg ikke selv har haft fornøjelsen af en picnic kurv fra Strandkurven, har jeg ikke givet det kys endnu. Har du prøvet en romantisk picnic med mad leveret fra Strandkurven, så send mig en mail på camilla@kysseguiden.dk


1 kommentar ... Du er velkommen til at skrive din mening!

Kommentar af camilla 29/04-2008 @ 13:30

Hej Camilla

Vi læser din side om strandkurven og kan på det varmeste anbefale det, vi har brugt strandkurven til familien og til firmafesten, det er en dejlig måde at nyde skovturen på, vi skulle ikke tænke på noget andet end at invitere gæster og vælge hvilken kurv vi skulle bestille det er nemt og maden er lækker, det at der er drikke med som vin og noget til velkomst er super, vi skulle ikke tænke på opdækning da der var tallerken, dug og bestik med alt var lige til at gå til.

Til firmafesten kunne vi bestille personale og flere drikkevarer med som en ekstra det stod klart da vi kom, da vi kom kørende i hestevogne og strandkurven havde dækket op for os i skoven, pigerne som stod klar med det var meget hjælpsomme og gjorde vores skovtur nem og hyggelig.

Med venlig hilsen

Lise og Poul Christensen
Skriv din kommentar
Skriv om din erfaring med et weekendophold eller andre romantiske steder <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
FLERE ROMANTISKE ANMELDELSER AF WEEKENDOPHOLD, HOTEL, RESTAURANTER OG BRUNCH


Din Baby - Florida Guiden - Romantisk Bryllups guide