Kysseguiden - Din romantiske guide for romantisk restaurant, brunch, romantisk hotel og romantisk weekendophold, kroophold og slotsophold

Guide til en romantisk date aften med kærlighed i luften eller romantisk weekendophold i Danmark og Sverige med din eneste ene. Hvorfor spilde en god dateaften eller en romantisk weekend på en dårlig restaurant, romantisk hotel eller romantisk weekendophold?? Der gives point fra 1-5 kys, hvor 1 er knap så romantisk / godt og 5 er fabelagtig romantisk!


Vigtige kysse tips – sådan bliver du en god kysser!

Flere af kysseguidens brugere har spurgt mig om hvad der skal til før man er en god kysser. Her er nogle gode tips til hvordan du bliver en bedre kysser! Og ja – det virker måske fjollet for dig som allerede er i et parforhold, men mon ikke du kan få et par gode tips med på vejen?? Kan man blive en for god kysser??

Undgå at have dårlig ånde! Det er meget vigtigt. Sørg for at du børster tænder, før du går ud på din date. Der er intet værre end at kysse en person med dårlig ånde. Hvis i skal ud at spise på din date, før i skal kysse, så sørg for du har en frisk tablet, og tag den lige efter du er færdig med at spise. Du må ikke tage en frisk tablet i munden lige før kysset eller tygge på tyggegummi. Du skal ikke at have noget i munden, når du kysser!

Fugtige læber – dine læber skal være lidt fugtige, når du kysser. Kør din tunge over dine læber en gang før du kysser. Som pige skal du ikke bruge lip gloss, da det har tendens til at gøre kysset for smattet, og brug heller ikke en masse læbestift. Lidt fugtige læber gør det lettere at flytte dine læber over din partners mund, og giver både dig og din partner en mere behagelig oplevelse.

Kropssprog – Stå tæt på din partner. Som i går tættere på hinanden, læg dit hoved let på skrå. Hvis du kan se hvilken vej din partners hoved er vippet til, så tilt dit hoved lidt i den modsatte retning.

Luk øjnene – Lige før jeres læber mødes, luk øjnene. Nogle mennesker foretrækker at have deres øjne åbne i løbet af et kys. Men indtil du ved hvad din partner foretrækker, er det bedst at lukke øjnene.

Åbn munden – Åbn munden en lille smule og placer dine læber over din partners læber. Hold ikke vejret! Ånd i stedet gennem næsen. Som dine læber mødes, skal du trykke på dem forsigtigt over din partners. Du ønsker måske at flytte dine læber i en langsom, cirkulær bevægelse. Du kan nu begynde at kæle for din partners tunge med din egen tunge, og lave et ”french kiss”.

Lukket mund – Det er ligesom den type kys du gerne give din bedstemor eller tante. I stedet for at åbne munden, når jeres læber mødes, så hold dem lukket. Det er også et godt goddag / farvel kys eller som første gang kys, hvis du er nervøs.

Nu er du klar til at bestille blomster til din date.


Ingen kommentarer endnu ... Du er velkommen til at skrive din mening!Skriv din kommentar
Skriv om din erfaring med et weekendophold eller andre romantiske steder <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
FLERE ROMANTISKE ANMELDELSER AF WEEKENDOPHOLD, HOTEL, RESTAURANTER OG BRUNCH


Din Baby - Florida Guiden - Romantisk Bryllups guide